Werkgever

Wat maak ons voor u als werkgever anders? Hoe groter de uitdaging hoe beter. Waar een ander stopt gaan wij net een stap verder. Het plotselinge vertrek van een medewerker of een piek in het ziekteverzuim heeft soms tot gevolg dat er op zeer korte termijn vervanging nodig is. Wij zijn bereikbaar gedurende 7 dagen per week en 24 uur per dag (’s nachts indien nodig, maar liever gebruiken wij deze tijd om zelf ook van een drukke dag bij te komen).

We stellen onze werkgevers / opdrachtgevers en medewerkers centraal. We zullen er dan ook alles aan doen om de verwachtingen te overtreffen. Het kan bijvoorbeeld een project onderhanden hebben met een strakke deadline waarbij een ieder onbenut manuur het schema in gevaar brengt. Ook daarom zijn we in het weekend bereikbaar om er alles aan te doen om op maandagmorgen de juiste mensen beschikbaar te hebben voor u. Heeft de medewerker geen vervoer maar is hij/zij wel geschikt? Dan regelen we dat, al moeten we zelf voor taxichauffeur spelen. Moeten er ’s morgens om 6:00 uur medewerkers op het project worden opgevangen? Dan zijn we er (koffie wordt wel op prijs gesteld!).

DecarmeZorg neemt graag mensen op in het bestand rechtstreeks vanuit uw organisatie wanneer contracten niet meer bij uw organisatie verlengd kan worden. Vanuit Decarmezorg ze weer in te zetten op die plekken waar de deskundigen nodig zijn. Daar waar het werk wordt uitgevoerd.

De mensen van DecarmeZorg zijn inhoudelijk adequaat op het gebied van zorg en welzijn. Vanuit de principes van de nieuwe economie waarin het duurzaamheid, delen van capaciteit en flexibel inspelen op de behoefte leidend zijn, zoekt DecarmeZorg ook de samenwerking met u.

DecarmeZorg hanteert een formule waardoor de kosten voor onze opdrachtgevers doorgaans lager zijn dan van collega bedrijven en onze medewerkers ontvangen een marktconform salaris. Hoe dat kan? We maken onder andere gebruik van flexibele spreekruimtes om onze medewerkers en kandidaten te spreken waardoor onze kostprijs niet wordt beïnvloed door de kosten voor kantoorruimtes. Tevens maken wij optimaal gebruik van ICT-middelen zodat er weinig tijd verloren gaat aan administratieve handelingen. Maar niet alleen financieel is DecarmeZorg een aantrekkelijke partner. Ook onze dienstverlening en werkwijze wijkt zeker af.

Heeft u een uitdaging waarbij we u kunnen helpen of wilt u naast uw huidige uitzendorganisatie een andere bemiddelaar inzetten om de kwaliteit van uw vaste partner te vergelijken? Wij nemen de uitdaging graag aan, bel gerust met Charles Rombola 06-13 68 62 33. U kunt ook een mail versturen met daarin uw bedrijfsgegevens, naam en telefoonnummer naar info@decarmezorg.nl waarna we binnen 24 uur contact met u opnemen.

Beschikbare kandidaten
Zoek een baan…
Het laatste nieuws...